Heyninck Kachels
Haarden en Kachels Elektrisch

Haarden en kachels :

Elektrisch

https://britishfires.com/

British Fires

British Fires is een vooruitstrevend merk binnen de elektrische haardenwereld. Zij vervaardigen elektrische haarden met de nieuwste technieken en zijn vooruitstreven als het gaat om de nieuwste vlamtechnologieën.

De haarden zijn voorzien van de “Air Curtain Technology”. Deze luchtgordijntechnologie (ACT) is het proces waarbij koelere lucht naar binnen circuleert en verwarmde lucht terug in de kamer wordt verspreid via een systeem met dubbele uitlaten. De haarden produceren standaard gezien een heerlijke warmte binnen de ruimte.

https://amantii.com/

AMANTII

AMANTII staat voor bijna vier decennia ervaring in de haarden- en verwarmingsindustrie. Als wereldwijd opererend bedrijf (VS, Canada, Europa, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Noord-Amerika) heeft Amantii een bewezen staat van dienst en staan ze aan de top van het elektrische haardenontwerp. De strakke, eigentijdse look van een groot gamma aan haarden en de innovatieve eigenschappen bieden een ongelimiteerde veelzijdigheid om een interieur aan te kleden. Een Amantii is niet alleen geschikt voor woningen, maar kan ook perfect in kantoren, restaurant of winkels geplaatst worden. Een Amantii heeft u in no-time geïnstalleerd, zonder rookkanaal. Met een gevarieerde en unieke productlijn werkt Amantii consequent aan superieure producten die ze met vertrouwen kunnen verkopen.

https://ecaros.eu/

ECAROS

Infrarood verwarming hoeft niet duur te zijn. Ecaros maakt goede infrarood verwarming betaalbaar en beschikbaar voor iedereen. Energieverbruik reduceren door moderne verwarmingstechnieken toe te passen in de huidige woningstructuur en daardoor bij te dragen aan een schoner klimaat. Een toekomst met minder CO² uitstoot en meer comfort. Ecaros infrarood verwarming leunt zeer sterk aan bij de natuurlijke verwarming door de zon. Een infrarood paneel is niets meer dan een raam waar de zon dag en nacht door schijnt en uw woning heerlijk verwarmt.

http://www.fbeurope.be/

FRANCO BELGE

Genieten van een elektrische haard? De Franco Belge elektrische haard is een echte eyecatcher in een interieur. Onze modellen kunnen daarnaast van kleur veranderen waardoor je steeds de juiste toon kan zetten. Een echte haard vergt heel wat onderhoud en dat is niet prettig.
Een elektrische haard biedt diezelfde uitstraling zonder het onderhoud.
Uiterst comfortabel dus en met een snelle en eenvoudige installatie!