Heyninck Kachels
Haarden en Kachels Rookkanalen

Haarden en kachels :

Rookkanalen

https://exodraft.co.uk/

EXODRAFT

Het is een onaangename verrassing als blijkt dat het knusse vuurtje in de woonkamer zich kan ontwikkelen tot een bron van ergernis en in het slechtste geval, van levensgevaarlijke vervuiling.
Door een Exodraft schoorsteenventilator met bijbehorende stuureenheid op de schoorsteen te installeren, krijgt u de volledige controle over de trek in de schoorsteen. Behalve optimale trek zodra er een vuur wordt aangemaakt, biedt een schoorsteenventilator ook nog diverse andere voordelen:
•Snel en makkelijk de haard aanmaken
•Geen luchtjes of rook
•Betere verbranding en hoger rendement
•Gezonder binnenklimaat zonder roet en as
•Extra ventilatie
•Verhelp het probleem van onvoldoende trek in de schoorsteen en u krijgt er alle andere voordelen bij.

http://www.raab-gruppe.de

RAAB

Het enkelwandige rookkanaal is een flexibele verbindingstechniek waarvan de elementen in lengte aanpasbaar zijn. De elementen kunnen zowel vanaf de schoorsteenbodem tot de monding opgebouwd worden, of via het dak met speciale lussen per element naar beneden worden gelaten. In de verticale opbouw zijn er geen klembanden noodzakelijk. Dubbelwandige rookkanalen
Het dubbelwandige vochtbestendig DW is de beproefde klassieker met klembandmontage. Het systeem is voorzien van een zogenaamde capillaire stop die het binnendringen van vocht van buitenaf in de isolatie van het rookafvoersysteem vermijdt. Ook het binnendringen van condens in de isolatie wordt hierdoor vermeden. Dit garandeert u technische veiligheid en een lange levensduur van uw Raab-systeem.