Vorige slide
Volgende slide

Heyninck Kachels Uw warmte
onze passie

Welkom bij Heyninck Haarden en Kachels te Waasmunster. Sinds 1947 combineren we ervaring met inzet en bezorgen wij u een gezellige warmte in huis. Wij verzorgen de plaatsing van houtkachels, gaskachels en pellet kachels deze zowel inbouw als vrijstaand. Ook service en onderhoud dragen wij hoog in het vaandel! Gas, hout, pellets, BBQs…. We hebben het allemaal.

Een paar van onze realisaties

TESTIMONIALS

Wat zeggen onze klanten

Dirk en Sonja

img

Beste, Bedankt voor het perfect geleverde werk, opvolging, communicatie en samenwerking. Jullie doen wat jullie beloven. Kijken er naar uit om van de 1e branduren ( en de volgende) te kunnen genieten. TOP TEAM!!!

ROGER ROTTHIER

img

Top van service direct geholpen een aanrader ‘s morgens gebeld ‘s middags gemaakt echte aanrader.

JAN D'HAESELEER

img

Vriendelijke bediening, snel, meeste onderdelen op stock .

SABRINA AVONTS

img

Vanaf het eerste contact in de showroom zijn wij steeds heel goed en heel vriendelijk geholpen. We kregen een gedetailleerde offerte na een bezoek aan huis om de situatie in te schatten. Daarna werden er 3 dagen ingepland. De werken zijn heel goed verlopen, uitgevoerd door uiterst professionele vakmensen. Wij raden Heyninck kachels zeker aan! TOPFIRMA!

CHRIS GOOSSENS

img

Reeds 3 generaties klant bij Heynick, steeds de beste service gehad, gewoon fantastische en zeer behulpzame mensen waar de klant steeds op de eerste plaats staat. Verkopen staat bij hen zeker niet op de eerste plaats, de klant helpen daarentegen wel. Unizo zou hen zeker als voorbeeldcasus mogen nemen voor alle andere handelaars.