Heyninck Kachels
Haarden en Kachels Hout

Haarden en kachels :

Hout

https://www.unifire.be/nl

Saey

De producten van SAEY voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en ondergaan een grondige controle alvorens ze onze fabriek verlaten. Saey staat synoniem voor kwaliteit en heel gemakkelijk in gebruik. Toestellen met een handige zijdeur en een grote verbrandingskamer. Het hoogwaardig gietijzer waaruit de kachels zijn gegoten houdt de warmte perfect vast zodat je uren kan genieten van het vuur. Aandacht voor welzijn door de snorkel-technologie die een gezonde, veilige en zuinige verbranding ontwikkeld. Het airwash-systeem zorgt ervoor dat je ruit lange tijd proper blijft. Met een SAEY kachel ben je gerust en vertrouw je op het vakmanschap van jaren.

https://www.altechkachels.com/

Altech

Bijna 40 jaar geleden importeerden wij de eerste vrijstaande speksteenkachels uit Amerika. Geïnspireerd door de unieke stookmethode werd besloten om zelf speksteenkachels te gaan ontwerpen en produceren. Wij zijn dan ook trots op dat we al 4 decennia een oerdegelijk Nederlands topproduct mogen maken. Vanaf 2016 zijn we gevestigd in Hoevelaken van waaruit zowel ons kantoor als onze fabriek werkt.

https://www.jide.be/nl/

JIDÉ

Bijna 40 jaar geleden importeerden wij de eerste vrijstaande speksteenkachels uit Amerika. Geïnspireerd door de unieke stookmethode werd besloten om zelf speksteenkachels te gaan ontwerpen en produceren. Wij zijn dan ook trots op dat we al 4 decennia een oerdegelijk Nederlands topproduct mogen maken. Vanaf 2016 zijn we gevestigd in Hoevelaken van waaruit zowel ons kantoor als onze fabriek werkt.

http://dovre.be/nl-be

Dovre

De Dovre houtkachels vinden hun oorsprong in de barre winters van Scandinavië. Al meer dan 80 jaar leveren ze dagelijks het bewijs van kwaliteit. Dovre houtkachels zijn hoofdzakelijk gemaakt uit hoogwaardig gietijzer. Gietijzer is een ideale warmtegeleider. De nieuwste generatie Dovre houtkachels zijn voorzien van een uniek dubbel verbranding systeem. Via de achterzijde wordt secundaire lucht in de kachel toegelaten. Deze wordt eerst verwarmd en wordt vervolgens via een speciale vlamplaat in de verbrandingskamer geleid. Hierdoor ontstaat een secundaire verbranding die de resterende, niet volledig verbrande rookgassen opnieuw doen ontvlammen. Resultaat: een hoger warmterendement en een schonere en milieubewuste verbranding.

https://barbasbellfires.com/nl

BARBAS

BarbasAl sinds 1976 loopt deze Nederlandse haardenfabrikant voorop als het gaat om innovatie en design. Barbas is nog altijd een familiebedrijf en weet als geen ander traditionele waarden te combineren met moderne technieken. Kwalitatief hoogwaardige haarden produceren waar u als klant honderd procent tevreden mee bent, dat is het streven. Toch zijn de haarden van Barbas heel betaalbaar. Het geheim van dit succes schuilt in de nieuwe manier van produceren. Met een hypermoderne, milieuvriendelijke spuiterij en korte lijnen binnen het bedrijf, weet Barbas een ongeëvenaarde efficiëntie te bereiken. Elke kachel gaat op naam van de klant door de fabriek. Een haard is niet langer een anoniem stuk staal maar een persoonlijk interieurproduct, met liefde en de grootst mogelijke zorg behandeld door de vakmensen van Barbas.

https://jotul.com/nl/home

JØTUL

Klanten die voor kwaliteit gaan, weten dat ze voor Jøtul kiezen omdat er niets aan het toeval overgelaten wordt. Wij zijn er trots op dat we s werelds beste en duurzaamste gietijzeren kachels, inbouwkachels en haarden ontwerpen en produceren, en we zijn er net zo trots op dat onze klanten onze kwaliteit herkennen en waarderen. Uw tevredenheid is onze grote drijfveer. We delen graag onze passie, ervaring en kennis met u in de vorm van handleidingen en gidsen waarmee uw Jøtul-kachel voor het leven een bron van warmte en comfort blijft. Jøtul produceert en verkoopt gietijzeren kachels en haarden met de focus op kwaliteit, tijdloos design, consumentvriendelijke voordelen en de hoogste niveau qua veiligheid. Jøtul biedt een complete range aan traditioneel en tijdloze kachels en haarden. Gebaseerd op de Noorse traditie in dit ambacht, de hoge kwaliteit en het constante gebruik van een goed ontwerp, is en zal Jøtul de favoriete keuze blijven van de generatie van vandaag en morgen.

http://www.hoxter.eu/nl/

Hoxter

De Hoxter inbouwhaarden vallen eerst en vooral op door hun bijzondere duurzaamheid. Tot in de kleinste details stralen deze inbouwhaarden stevigheid uit. Ze zijn ontworpen op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de specifieke krachten die de diverse onderdelen te verwerken krijgen tijdens maar ook na het branden. Het moet gezegd worden, die mensen van Hoxter zijn niet normaal. Het bedrijf barst van de ingenieurs met zoveel oog voor de kleinste details die uiteindelijk uw perfecte ervaring garanderen. Duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, luchtdichtheid, verbrandingskwaliteit… Hoxter heeft het allemaal.

http://www.rika.at/

Rika

RIKA is al meer dan 60 jaar actief op het terrein van metaalbewerking. Vandaag de dag zijn wij een van de belangrijkste aanbieders van kwalitatief hoogwaardige houtkachels en zijn we marktleider voor pellet kachels in de Duitstalige landen. Ons streven naar innovatie, design en kwaliteit wordt weerspiegeld in onze voortdurende ambitie de kachels verder te ontwikkelen. Een Rika-kachel is ten slotte meer dan alleen een warmtegever , het is eveneens een uniek stuk en een sterk accent voor moderne sfeer. De klant kan bij de verschillende kachelmodellen de mooie keramiekkleur of steenvarianten kiezen, voor elk wat wils! Met behulp van nieuwe techniek en innovatieve ideeën richt Rika zich volledig op de belangrijkste eisen van de klant en zorgt het voor kostenbesparing, onafhankelijkheid en flexibiliteit op vlak van verwarmen.

http://scan.dk/nl/home

Scan

Voor ons gaat het niet alleen om warmte, maar ook om de perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk dat in het interieur van de meeste huizen past. De combinatie van Deens design, gewaagde ideeën en oog voor detail heeft Scan doen uitgroeien tot een grote speler op de houtkachelmarkt. Onze fabriek staat in Denemarken, waar we van begin tot eind controle hebben over de grondstoffen, productie en eindproducten. Zo kunnen we onze klanten vele jaren lang een positieve ervaring garanderen.

https://www.stuv.com/nl-be/

Stûv

Stûv stelt 120 personen tewerk, produceert 15 000 haarden per jaar en exporteert meer dan 70% van haar productie in heel Europa. In 2006 heeft de onderneming de productie van de haarden ondergebracht in een nieuwe hal van 5 000 m2 op haar locatie in Bois-de-Villers, nabij Namen, België. De onderdelen worden vervaardigd door super uitgeruste onderaannemers, vooral in België ; de montage, het verven, het afstellen en de controle worden in Bois-de-Villers gedaan. In 2008 werden in de nieuwe uitbreiding van 3 000 m2 te Floreffe de afdeling Research & Development en het atelier voor realisatie van de prototypes en de productie van de bekledingen ondergebracht.

https://www.lotusstoves.com/nl

Lotus

Houtkachels moeten eenvoudig in gebruik, mooi om te zien en milieuvriendelijk zijn. Daarom hebben wij er in de designfilosofie en bij de materiaalkeuze voor gekozen om kwaliteit en functionaliteit veel prioriteit te geven. Verder worden al onze kachels getest door erkende testinstituten, zodat u er zeker van bent dat een Lotus altijd aan de strengste milieueisen voldoet. Een houtkachel van Lotus is altijd het resultaat van de nauwe samenwerking tussen architect Kaare Sølvsten, technici en leveranciers overal ter wereld. Wij combineren namelijk de Deense designtraditie met onderdelen van de beste kwaliteit. Op die manier maken wij complete producten, waarin design, functionaliteit en techniek een eenheid vormen. Wij maken al houtkachels sinds 1979 en ons assortiment bestaat inmiddels uit tien unieke designseries die stuk voor stuk kunnen worden aangevuld met accessoires. Op die manier kunt u altijd een kachel vinden die het best bij uw woning en de behoeften van uw gezin past.