Heyninck Kachels
Haarden en Kachels Gas

Haarden en kachels :

Gas

https://barbasbellfires.com/nl

Bellfires

Bellfires, een markante blikvanger in uw interieur, sinds jaren een voorloper van innovatie en design.
Vervaardigt uit de beste materialen uit de Benelux, 100% Benelux, waardoor wij snel kunnen handelen en een goede na-service kunnen geven wat voor u als eindklant een voordeel is. Bij Bellfires vindt u een uitgebreid gamma aan toestellen met verscheidene afmetingen die gecombineerd kunnen worden met een klassiek alsook modern interieur. Daarnaast is de Bellfires-3 reeks leverbaar met een volledig nieuw hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden . Speciaal ontwikkeld voor een zeer modern en minimalistisch uiterlijk.

http://dovre.be/nl-be

Dovre

De Dovre houtkachels vinden hun oorsprong in de barre winters van Scandinavië. Al meer dan 80 jaar leveren ze dagelijks het bewijs van kwaliteit. Dovre houtkachels zijn hoofdzakelijk gemaakt uit hoogwaardig gietijzer. Gietijzer is een ideale warmtegeleider. De nieuwste generatie Dovre houtkachels zijn voorzien van een uniek dubbel verbrandingsysteem. Via de achterzijde wordt secundaire lucht in de kachel toegelaten. Deze wordt eerst verwarmd en wordt vervolgens via een speciale vlamplaat in de verbrandingskamer geleid. Hierdoor ontstaat een secundaire verbranding die de resterende, niet volledig verbrande rookgassen opnieuw doen ontvlammen. Resultaat: een hoger warmterendement en een schonere en milieubewuste verbranding.

https://www.drufire.com/nl-be/

Dru

Dru is één van de oudste industriële bedrijven in Nederland. Het Dru in de 21ste eeuw is een modern bedrijf dat is gespecialiseerd in productie van gaskachels en gashaarden.De degelijke producten en service staan als een huis .Bij Dru vindt u zowel gesloten systemen als open systemen, toestellen met een perfect vlambeeld met laag gasverbruik en hoog rendement.

https://jotul.com/nl/home

JØTUL

Klanten die voor kwaliteit gaan, weten dat ze voor Jøtul kiezen omdat er niets aan het toeval overgelaten wordt. Wij zijn er trots op dat we s werelds beste en duurzaamste gietijzeren kachels, inbouwkachels en haarden ontwerpen en produceren, en we zijn er net zo trots op dat onze klanten onze kwaliteit herkennen en waarderen. Uw tevredenheid is onze grote drijfveer. We delen graag onze passie, ervaring en kennis met u in de vorm van handleidingen en gidsen waarmee uw Jøtul-kachel voor het leven een bron van warmte en comfort blijft. Jøtul produceert en verkoopt gietijzeren kachels en haarden met de focus op kwaliteit, tijdloos design, consumentvriendelijke voordelen en de hoogste niveau qua veiligheid. Jøtul biedt een complete range aan traditioneel en tijdloze kachels en haarden. Gebaseerd op de Noorse traditie in dit ambacht, de hoge kwaliteit en het constante gebruik van een goed ontwerp, is en zal Jøtul de favoriete keuze blijven van de generatie van vandaag en morgen.

https://www.unifire.be/nl

Saey

De producten van SAEY voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en ondergaan een grondige controle alvorens ze onze fabriek verlaten. Saey staat synoniem voor kwaliteit en heel gemakkelijk in gebruik. Toestellen met een handige zijdeur en een grote verbrandingskamer. Het hoogwaardig gietijzer waaruit de kachels zijn gegoten houdt de warmte perfect vast zodat je uren kan genieten van het vuur. Aandacht voor welzijn door de snorkel-technologie die een gezonde, veilige en zuinige verbranding ontwikkeld. Het airwash-systeem zorgt ervoor dat je ruit lange tijd proper blijft. Met een SAEY kachel ben je gerust en vertrouw je op het vakmanschap van jaren.

http://www.wellstraler.be/

Wellstraler

Vanaf de stichting in 1946 heeft MOVA niet opgehouden te groeien. Begin van de jaren 50 werd het eerste verwarmingstoestel gemaakt; de petroleumkachel Well Straler, gevolgd door de infrarode roller. In 1963 heeft het bedrijf de gasradiator ontwikkeld welke tot vandaag uitgroeide tot een compleet gamma gaskachels en inbouwhaarden. Vele decennia stelt Well Straler alles in het werk om kwaliteitstoestellen te leveren. De algehele productie gebeurt in België, in de fabriek te Erembodegem; alle stadia van conceptie en fabricatie, vanaf het ontwerpen tot het monteren van de producten. Door de constante inspanningen op gebied van onderzoek en innovatie heeft Well Straler zich inzake nieuwe technologiën als marktleider geplaatst.